Xbox Game Pass Ultimate 3 Maanden Code PC/Xbox/Gold

Special Price € 28,99 Regular Price € 59,99
Beschrijving

Xbox Game Pass Ultimate 3 Maanden/Month Code Download PC/Xbox - Nu kopen van 3 Maanden Xbox Game Pass Ultimate - Directe levering per e-mail.

SKU
0889842500585
 Directe levering per email binnen 2 minuten!
Niet op voorraad

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden Download Code Kopen voor PC/Xbox

Deze digitale code geeft na kopen recht op 3 Maanden Xbox Game Pass Ultimate toegang voor PC/XboxOne.
Let op deze promotie prijs is alleen geschikt voor accounts die nog geen Xbox Game Pass Ultimate hebben. U kunt deze wel gebruiken om te upgraden van Xbox Game Pass naar Xbox Game Pass Ultimate.

Wilt u Xbox Game Pass verlengen? Dan kunt u dit product bestellen : 3 Maanden Xbox Game Pass verlenging

De Xbox Game Pass Ultimate bevat:

- Xbox Live Gold 3 Maanden
- Xbox Game Pass 3 Maanden
- Xbox Game Pass PC 3 Maanden

Met Xbox Game Pass Ultimate ontvang je 3 maanden zowel Xbox Live Gold als Xbox Game Pass/Xbox Game Pass PC. 

Xbox Game Pass Ultimate 
Met Xbox Game Pass Ultimate ontvang je beide online diensten: Xbox Live Gold en Xbox Game Pass. Alle voordelen van Xbox Live Gold en onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console en pc. Download en speel nieuwe games zodra ze uitkomen, waaronder Gears 5. Word nu lid van Xbox Game Pass voor een vaste lage maandprijs. Speel samen met je vrienden op het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

Xbox Game Pass 
Duik in de uitgebreide bibliotheek van meer dan 100 hoogwaardige games. Deel in de pret van nieuw games of speel nog eens mee in een recente hit. Met Xbox Game Pass valt er altijd iets nieuws te beleven. Bewijs jezelf op het slagveld. Doe mee aan een co-op-avontuur. Bouw fantasierijke werelden. Met meer dan 100 games in de bibliotheek ontdek je steeds weer nieuwe ervaringen en nieuwe uitdagingen. Omdat er steeds nieuwe games bijkomen, is er altijd iets nieuws te spelen. Speel Gears 5, Forza Horizon 4, State of Decay 2 en meer nieuwe Xbox Exclusives op de dag dat ze uitkomen. Speel pc-games op je Windows 10-pc en consolegames op je Xbox One met het Ultimate-abonnement.

Xbox Live Gold 
Bouw creatieve en indrukwekkende werelden met je vrienden. Speel mee in superspannende gevechten die slim denkwerk en snelle reflexen vereisen. Of je nu gaat voor competitieve of coöperatieve gameplay, Xbox Live Gold brengt games naar een hoger niveau. In je eentje is het al leuk. Maar met anderen is het Gold. Krijg toegang tot multiplayer voor deze geweldige games en meer met Xbox Live Gold (games apart verkrijgbaar). Aangezien er voortdurend games worden toegevoegd, heb je altijd iets nieuws om te spelen. En met uiteenlopende games in elk genre is er voor elk wat wils. Ontvang tot vier gratis games per maand, inclusief backward compatibele Xbox 360-games voor je Xbox One. Speel samen met vrienden in het meest geavanceerde multiplayernetwerk en ontdek je volgende favoriete game.

In het kort
1.Inclusief Xbox Live Gold & Game Pass
2.Onbeperkte toegang tot meer dan 100 games
3.Voordurend worden nieuwe games toegevoegd
4.Speel nieuwe games zodra ze uitkomen, zoals Gears 5
5.Speel samen op het meest geavanceerde multiplayernetwerk

Extra informatie
Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren. 

Belangrijk!
Als je een Ultimate-abonnement koopt, wordt je bestaande Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass-lidmaatschap automatisch omgezet naar Ultimate met een conversieverhouding die is gebaseerd op het aantal resterende dagen. Voor codes die in de toekomst worden ingewisseld, geldt ook een conversieverhouding. De conversieverhouding kan worden gewijzigd. Alle conversies naar Ultimate zijn definitief. Na de omzetting kun je je Ultimate-lidmaatschap niet opnieuw omzetten in een vorig lidmaatschap.

Meer informatie
LeveringDigitaal Product
Download PlatformXbox Live
Beschikbaar voor:XboxOne
RegioEU
Versie:Nederlandse versie
Type:Xbox Live Code
Beschikbare TalenNederlands, Engels
PEGI-leeftijdPEGI-3
Systeem:Xbox One
Release Datum1 sep. 2017
VersieNederlandse versie
GenreAktie
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xbox Game Pass Ultimate 3 Maanden Code PC/Xbox/Gold
Uw waardering

Geschikt voor :

Xbox One S, Xbox One X en de Xbox One